Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver dig...bagatell



Ligger naken på
land längtar efter varsam
hand som kan stryka
mig tätt med tjära och sen
hissa segel borda mig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-12 17:49



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vacker längtan
2012-02-12

    ej medlem längre
Mycket vacker sinnlighet i dina ord.
2012-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP