Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vilja är en början

Jag vill förlåta





Jag är bara inte riktigt där

ännu




Fri vers av Tea Alex
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-13 14:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gud ger kraft åt en villig ande.
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex