Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gammal dagboks minnen

Gamla minnen störtade genom huvudet
då jag fann min gamla dagbok

Jag återupplevde den tid i mitt liv
som jag själv inte minns

Det som för mig bara är suddiga bilder

Det som för mig bara var dagar och nätter

Det som för mig bara var ett ensamt helvete


Jag seglar genom de storslagna sagorna, idealen och lögnerna

minnena jag aldrig ville minnas


För att en kort sekund senare inse
att det var dessa minnen,
som stal min barndom




Fri vers av 4ever
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-13 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

4ever
4ever