Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

logg

 

 

skriver nu



liv


andas,

färdas sakta


yta

 

mot hörnen

och bakom


i längtan, i aning


i möte

i denna rymd


är vi



stjärnor och minnen




Fri vers av in effigie VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-14 03:23



Bookmark and Share


    lory
ömhet i allra högsta grad
2012-02-27

  Minkki VIP
om detta är sorg är det den vackraste jag sett, hört
om inte - sällsamt vackert ändå...en text så vänsterställd, försiktig, som i sin linda
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP