Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plockar fram min Alla hjärtans dikt...


Alla Hjärtans Dag


Idag kan du värma någons hjärta
det behöver inte vara med dyra gåvor
Du kan glädja någon med dina ord
eller om du har möjlighet ge en kram

Dikt © Gunilla Karlsson

Publicerad första gången 2008-02-14 på www.poeter.se




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 797 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-14 10:57



Bookmark and Share


    lory
det är inte alla hjärtans dagidag..men jag läser din dikt o blir så berörd...glad att jag hittade dig här....kramar
2012-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson