Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

revolving door

 

 

 

 

dagen kommer och går

kommer och går
kommer och går

som en revolving door

som i sjukhusentrén
där en kvinna står

och säljer Situation Stockholm

jag läser den
men förstår inte, vad det står

och vart gick de, de som gick förbi?

tror de, att längtan kan lämnas
till den som blir kvar?

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-14 12:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Superb tidskrift som jag med intresse tar del av på biblioteket.
2012-02-15

  anits VIP
Så kan vissa dagar bli och kännas
2012-02-14

  Anya VIP
Bra bild över hur dagen kan vara!
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP