Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du inte sett något kan du inte veta.


Om du inte sett natten

om du inte känt hur iskall
och mörk natten kan vara
säg inte att du vet hur
mina känslor ser ut
om du inte sett hur nästan
alla stjärnorna på
natthimlen kan slockna
är orden det går över snart
troligen lögn från min sida

om ingen tillit finns stannar
mörkretkvar hos mig själv
du är inte en av de
få jag kan lita på




Fri vers av Elin E
Läst 277 gånger
Publicerad 2004-07-31 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E