Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stå i snö

 

 

 

 

Jag undrar hur det är
att stå i snö och dö?

Hur är det
att vara ett föräldralöst frö
nedfruset i ett rör?

Vidare undrar jag
vart jag skall lägga mörkret
som föll handlöst till marken igår?

 

När jag inte längre är rädd
skall jag be om nåd
och du skall förbarma dig.

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-14 21:35



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Bokmärkt !!!!!!!
2012-02-15

  Gunnar Hilén VIP
"lite sorgligt" ! Jo så kan man ju uttrycka det. En vetenskapsman sa att snö behöver absolut inte, vetenskapligt sett, vara vit...den kunde lika gärna vara svart

Fem av fem möjliga !
2012-02-15

  Larz Gustafsson VIP
I Hebréerbrevet uppmanas vi att frimodigt komma inför nådens tron för att undå barmhärtighet och finna nåd till hjälp i rätt tid.
2012-02-15

  Larz Gustafsson VIP
Du är tillbaka i snön igen ser jag. Vår egen Ice Queen.
2012-02-15

    ej medlem längre
Fin poesi.
2012-02-15

  anits VIP
Lite sorgligt och vemodsvackert
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP