Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om tårar.


Regnportalen

det eldnyanserade ljuset
tonar sakta ut bakom de
snöklädda bergstopparna
luften fylls av ljusblåa
och svarta ekon
skuggorna lägger sig sakta
på den ömtåliga skaren

natten faller ner som ett
mörkt himlavalvstyg
som gläntar på dörren
till regnet och ibland
lyckas öppna den portalen
de gånger när
svartheten blir för stark

är sådana ögonblick




Fri vers av Elin E
Läst 233 gånger
Publicerad 2004-07-31 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E