Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRGÄVESMANNEN

han fortplantar sin tomhet

den fräter som ett kräftsår

men den kan aldrig nå mig

han sår sin onda draksådd

men jag ser röda rosor

och han rår inte på mig

förgäves ska han kämpa

förgäves i en cirkel

förmörkad i sitt sinne

när vissa väljer livet

så väljer andra döden

piss över deras minne

 

 

LARZ GUSTAFSSON     15/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-15 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP