Flickan på bilden är extrautrustad och har ingenting med texten att göra.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan på bilden är extrautrustad och har ingenting med texten att göra.




17/2: Namnsdagslimerick till Alexandra och Sandra

 

På gymmet min vän Alexandra

var bättre på bantning än andra.

Med stor tillförsikt

hon halvera' sin vikt

 och sitt namn för nu heter hon Sandra!



 



 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-17 08:57

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en snällis, minsann
2012-02-18

  Måna N. Berger
Vikt-igt budskap! Det gäller att ha några stavelser att tappa om man inte helt ska förlora sig :)
2012-02-17

    ej medlem längre
Bra och kul.Tack!
2012-02-17

  limerick
Fyndig är du
i kvadrat
önskar dig fin helg
såklart!
2012-02-17

    Bodil Sandberg
haha som du fick till et där du!!!jättebra!
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP