Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och sen då..?

Det utstakade målet är nått
Mitt gatlopp är slut, för denna gång
Jag har lagt all energi jag förmår
och kanske lite till...

Jag borde känna tillfredställelse
Jag borde vara nöjd med vad jag uppnått
Istället finns bara denna kvävande känsla
av tomhet...




Fri vers av Peter_K65
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-17 23:26



Bookmark and Share


  HelenaW
Tung dikt, svårt att andas, man vill öppna dörren till friheten..
2012-10-11

    ej medlem längre
kanske det är tomhet
som är det rum vars vidgande
skapar en än större fyllnad..
min spontana tanke
efter att ha läst..
berörande, och igenkännande..
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter_K65
Peter_K65