Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

annars skog

 

 

 

 

gavlar uppradade
utan att vidröra

röda blickfång
i decennier

inaveln skuggar byarna
cirklar i annars skog

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-02-19 16:31



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina rader
2012-02-22

  Ingela Svenson VIP
koncentrat av enslighet och tårögd desperation, där längtan efter närhet 'är större än driften att bevara släktet friskt, i uppgivenheten efter iskalla vintrar
2012-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Right on, girl.
2012-02-19

  Nanna X
vackert, jag ser urskog, väglöst ingenmansland..
Larz kopplar väl till Sista färden antar jag?
2012-02-19

  tom boreland
en fin betraktelse
2012-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Ingen banjoduell?
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP