Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden är den dystra punkten efter livets långa mening




Ett år senare

 

 

 

Om kampen är förlorad

eller vunnen?

Det vet vi ej.

Blott att Du är försvunnen

efter ett liv som oftast

såg Dig glöda

men även erbjöd mycken

sorg och möda.

Din tillvaro var

många näras tröst.

Då var det vår.

Nu känns det mest som höst.

 

 


 

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-19 21:33

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Elisabeth H
Vackert.
2012-02-20

  Minkki VIP
sant och naket om den dystra punkten, ett år - vad är ett år?
2012-02-20

  walborg
Vackert om saknaden efter en människa som betytt mycket.
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP