Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bokstaven i är ett ord, ungefär som å eller ö. Fantastiskt är det med korta uttryck, som en busvissling på gatan, efter en bulle eller kanske en snygging. Men mindre och kortare vissling anger att visslaren ifråga fått ett ljus att gå upp för sig, jojo.


Tankar i det blå (48-ordare)







Lattjo att allt som behövs
för att varva upp eller ner
och 'bli på topp'
är en kopp hett eller två.

Jag vet, det rimmar illa.
Fattas ungefär som att minnet
är en hel lakritsrem långt, allez
oavsett man är gammal i gården
eller bara stor i/på (j)orden.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-04 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP