Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns en oro

 

 

 

 

 

det finns en oro
det finns en stillhet

*

holmen ligger blick stilla i älven
forsen fäster sin närvaro vid holmen

*

vilt vatten i mitt trotsiga hjärta

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-20 18:41



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Tycker väldigt mycket om den här!den överraskar men jag kan inte förklara..den bara gör det..får nån slags flashbackkänsla...
enormt stämningsfull och viljestark och tjusig poesi!
2012-02-27

  Ingela Svenson VIP
Nu säger jag bara "klockren" som klangen från malmen i domkyrkoklockan, så långt borta men hörs vida omkring
2012-02-20

  stella
Allt finns i oss...
2012-02-20

  Larz Gustafsson VIP
Man kan vara ett vandrande inbördeskrig.
2012-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP