Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liverpool

 

 

 

 

nuet; en nödvändighet
för att skapa minnen

hur går din story -

 

jag står på en scen

det är dårarnas tur
det är diktarnas tur

att styra och ställa

 

teatern är mitt Liverpool

jag talar om det som varit -
jag berättar

om polarisens Södermalm

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-21 09:04



Bookmark and Share


  AgnesP
Åh Liverpool... I en underbar dikt av dig. Fint.
2012-02-22

    ej medlem längre
Ja det är vår tur nu.Min story är allt för lång,orkar inte ta itu med den nu.
2012-02-21

  Lili Samuelsson VIP
lysande
2012-02-21

  Larz Gustafsson VIP
"What's your story?" (Soundtrack of our Lives).

Varför just Leverpölen?
2012-02-21

  Börje Larsson
she loves you, yeah yeah yeah.....
2012-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP