Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här för mycket

 

 

 

 

Jag är här för mycket, vet jag nu.

Två själar har jag, och två medvetanden har jag.
Ett brustet hjärta har jag, och ett som slår.

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-22 23:32



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jag känner till problemet...Suveränt!
2012-02-25

  Ingela Svenson VIP
den ble kort, men faktsitk väldigt bra såhär!
2012-02-24

  anits VIP
Mycket starkt och tankeväckande
2012-02-24

  Ingela Svenson VIP
två medvetanden, så fyndigt och samtidigt en stark bild, mycket bra!
2012-02-23

  AgnesP
Å så bra. Helt enkelt.
2012-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP