Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varat

Varats lätthet
kan även bli dess motsats
en börda, ett ok

Livet
pendlar mellan dessa poler

Ena dagen tung
man vill inte ens stiga upp
ögonlocken vill sluta sig
allt känns meningslöst

Andra dagar stiger man upp
tar dagen i sin famn
inandas frisk luft
känner livsandarna vakna
till liv

Känner kraft
att ta itu med livet
och vandra ut
för att möta världen
utanför sig själv

Vara en del i det stora




Prosa av AA VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-23 00:17



Bookmark and Share


  aol
Så bra skaldat här
2014-07-15

  mjuk
Riktigt bra. Har samma tankar själv. Denna läggs till favoriterna !
2012-02-25

  Christine Sabel
bra beskrivet, så är det
2012-02-23
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP