Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

Livets plågor skadar oss alla då och då.
Dess hårda klor griper som så många gånger förut tag i våra kämpande händer

Men kära vänner,
Systrar och bröder

Lyckans änglar viskar gått fulla ord i mina öron

Och jag tror jag kan fånga orden

låsa in dem i mitt hjärta

Och överleva
Nu tillsist!




Fri vers av 4ever
Läst 262 gånger
Publicerad 2012-02-25 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

4ever
4ever