Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen närvaro

 

 

 

 

Gud har ingen närvaro i detta sekel

en reject är jag
ett extraknäck har jag

jag fyller upp universum med dikter

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-02-25 13:00



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
vi fyller liksom universum med det vi är, eftersom vi är universum. och du är poesi, tänker jag. snyggt
2012-02-25

  LenaJohansson VIP
det gör du mkt bra dessutom
2012-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Om det är någon som är en reject så är det Gud.
Han finns där man släpper in Honom. men ytterst få gör det.
Man vill nämligen ha det på sina egna villkor.
2012-02-25

  Ingela Svenson VIP
Å vilken tanke, och tänk vilken svindlandde uppgift: Hela aniversum fylls med Dina Fantastiska Dikter!
2012-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP