Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man har för vana att hundlikt bära huvudet under armen samt stundom då man satt det till rätta på axlarna ofta nog finner det illa påskruvat då är det precis som om verkligheten är likt en enda stor, spännande och magnifik kärlek till natu


Skolplikt, plikten att skola sig






Redan då mina ben
gick i skolan befann huvudet
sig sedan lång tid tillbaka
som på en annan plats

i drömmarnas och böckernas paradis
i fantasins underbara land

långt borta
från den fruktansvärda tummelplats
vi som vuxna kallar verkligheten.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-24 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP