Mitt sista ord blir troligen: "Fiasko!"

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt sista ord blir troligen: "Fiasko!"




BOMULLSVITT

jäntorna i gläntorna

som var fotografier

zonerna, hormonerna

och tonårsdrömmerier

bildtidningen under dalälvsbron

vid fundamentet

tarzanträdet och det

spännande predikamentet

 

 

någonting som aldrig borde

startat tog sin början

önskar att mitt hjärta

ville sörja över smörjan

allting vreds ur led och

undantagstillståndet råder

besten lever men ett

konstgjort liv med elektroder

 

 

lekarna i gröngräset

med eva och pernilla

nyfikna och hungriga

en oskuldsfull gerilla

aningslösa gräsbränder

som suktande har slukat

den buffé som Skaparen

i skapelsen har dukat

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    26/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-26 17:08



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
"Till flydda tider återgår
min tanke än så gärna..."
J L Runeberg
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP