Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jaha, undrar jag

 

 

 

jaha, undrar jag
det glittrar om vägbeläggningen

safirer safirer alles Geld

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-26 21:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Silicone on Sapphire" (The Clash)

Vi är omgivna av skapelsens skatter.
2012-02-27

    ej medlem längre
ja, das ist naturlisch! :-)
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP