Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små ord rymmer stor mening...senkommen sista för ikväll bagatell



Att med ett fåtal
ord skapa stor mening är
kortfattat som att
älska utan att prata
sönder det du håller kärt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-26 22:23



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Gillar dessa kloka tankar!
2012-03-08

  bittemi VIP
Bra uttryckt!
2012-03-01

    lory
mitt i prick..du är duktig du..ler
2012-02-28

  Annie Lundh
Jag håller helt med dig!
2012-02-27

  alvan
Bra, där satt den!
2012-02-26

    ej medlem längre
Så klokt och så sant.
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP