Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3, 4, 5, gråter över en dröm

malmö är kallt, kallt och vintern sitter i hjärtat.
tabletter till frukost, lugn, gör nu inget dumt -

3, 4, 5, till lunch, när jag går förbi alla platserna,
skjuter ner minnena med pistol

jag vet hur många sprickor det är i taket
3, 4, 5, slutar andas en stund.

klackarna mot asfalt, blinkade ljus, rök,
och jag förlorade allt men visst bjud på mer öl.

3, 4, 5, jag går alltid hem igen,
min toalettstol är sval, hulkar, ångrar och svär.

Jag vet exakt hur många sprickor det är i taket,
3, 4, 5, och så "relax, this won't hurt".

för jag är så jävla ensam, ännu en gång
det är kniven mot stupen, gång, på gång, på gång.

3, 4, 5 sekunder, vaknar igen
ramlar mot köket. gråter över en dröm.




Fri vers av hjartebrus
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-26 23:20



Bookmark and Share


  alvan
En berörande text. Kallt. Hårt...
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

hjartebrus
hjartebrus