Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vapen

du har alla vapen
i rädsla jag bidar min tid

och längtar där orden tar slut
springer, snubblar, går

du vet allt, alla sår är kvar
och jag som bara väntar på ett skott

man ångrar, sliter ur, vill göra om
letar efter glömda år

som jag ångrar, sliter ut, vill göra om
letar efter glömda år




Fri vers av hjartebrus
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-26 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjartebrus
hjartebrus