Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fulländad

 

 

 

 

Om du kunde se mig skulle du säga,
att jag är ett käril.
Jag är en av dessa dina minsta.

Min längtan är en rustning som skaver.
Jag var en gång fulländad.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-02-27 18:55



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Otroligt fint formulerat
2012-03-01

  Miss Mi
Slutet griper tag och kramar hjärtat så det gör ont. Väl förmedlat!
2012-02-28

  Änglaögon
Fint beskrivet med få ord...
2012-02-28

  Börje Larsson
underbar.....
2012-02-28

  stella
Vintage är bäst! ;-)
2012-02-28

  Lili Samuelsson VIP
lysande. bara att använda ordet "käril" är värd applåder
2012-02-27

  Larz Gustafsson VIP
Min gissning är att jag faktiskt skulle säga att du är fulländad.
2012-02-27

  lodjuret/seglare VIP
Jag upphör aldrig att förundras över hur mycket man kan lägga in i en text och samtidigt vara någorlunda kortfattad. Oavsett dessa som texter springer ur den egna pennan eller ur någon annans. Likadant är det med de tavlor du målar upp, med din alldeles som egensinnliga pensel. Jag vill ge trenne hinkar friskt sött vatten för denna fina text.
2012-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP