Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du lär dig

 

 

 

 

du lär dig heta vad-som-helst
jag har lärt mig heta whatever


men svårt är att lämna vid högtidsfest
och stupa in i ensamhet

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-28 11:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Whatever" skulle jag vägra att heta.
Jag hatar det ordet.
2012-02-28

  Hans Christian
Gripande och träffsäkert.
2012-02-28

    Jane S VIP
Fick för mig det var en fortsättning på denna, hursomhelst, du har gett whatever en fasansfull innebörd. Visst är du skicklig vad det nu betyder, du är vass på att fånga känslostämningar så att det bränner till.
2012-02-28

    ej medlem längre
Väldigt skickligt!
2012-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP