Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EPOKGÖRANDEN OCH LÅTANDEN

soundtracket till

revolt och tumult

återbesök

i kamp, kaos och kult

allt växte fram

som illustration

när frustration

blev revolution

 

 

sneglar i backspeglar

smekblicksextas

hon går förbi

kombattantkalas

gatstenar, slogans

och brixtons gevär

utgjorde fonden

liv finns inte där

 

 

LARZ GUSTAFSSON     28/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-28 20:47



Bookmark and Share


    Tea Alex
Snyggt var ordet.
2012-03-03

  Moa Paulsson
tycker mycket om ordkonstruktionerna och själva stämningen i texten, verkligt snyggt!
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP