Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vemod, tankar. Vintern och väntan är så otroligt lång....väntan på vad? Men hoppet finns.


Ut genom Görans fönster......

Utanför mitt fönster
Den sagolika, blåtonade skymning
Som bara varar några minuter
Den vita snön
Några tända lampor
Ett flygplan i fjärran
Ljudet av dess motor
Ett litet ljus på himlavalvet
På väg bort
Mörkret sänker sig över världen
Över min lilla värld
Jag välkomnar det
Allt blir lugnt
Det blir tryggt
Och i sinom tid kommer ljuset tillbaka
En gryning lik min skymning
Bara några minuter
Sedan har jag faktiskt en ny dag att fånga
Om jag vill försöka




Fri vers (Fri form) av karl eklund
Läst 217 gånger
Publicerad 2012-03-01 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karl eklund