Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi brukar leka 'så det kan låta', i sängen. Ja, i hela lägenheten faktiskt. När jag nu inte är singel då. Som singel får man rusa runt och träna på de där aktiviteterna tills man hittat ett nytt äventyr att leka och som rasa ut med. Bra träning faktiskt.


Hur lustigt det än kan låta...





...så studsar många killar inför tanken på
eller upplysningen av att tjejsare vill ha
'råsex', 'bli tagna hårt' etc. Det stämmer
inte in på deras bild av tjejsare som blida

käril vilka är lika änglar som skall sättas på
piedestal, önskar sig romantik med blommor
och vin et cetera. En blivande mor som vill ha
'rock n' roll, bli tagen hårt och svuren åt

ibland, passar inte in i deras världsbild helt
enkelt. Men så är det med förutfattade mening
ar och drömmar. De är vad det står att de är
men killar har litet av stenåldersuppfattning där.

Precis som många tjejsare fortfarande har om
killar som den som skall hålla upp dörren, köpa
ringarna, vara generös, uppmärksam, köpa
blommor, vara den som friar, den som upp

vaktar, vara den som 'är far i huset och sängen'
så länge han bara inte tar sig ton, råsuper för
mye eller har teven/datorn som sin allra bästa
vän. Att tjejsare och killar i egentlig mening är

ganska lika samt har samma sorts behov, om
man ser generellt och inte helt personligt på
saken, det har de nog illa koll på om man så
säger. Va? Vad menar du med att även killar

har känslor och behov? Min kille har behov av
sport och kröka. Det är också då känslorna
kommer fram. För sport och kröka alltså. Ja,
och för att spana på andra brudar när han tror

att jag inte ser. Om jag spanar in andra killar?
Jovisst, men det ligger fullt naturligt för tjejsare.
När killar gör det är det ju bara jobbigt och fak
tiskt rätt äckligt älltså. Jaså du tycker att jag

kunde ha ett eget program i teve? Ett sådant
där rådgivande och tyckande program som en
korsning mellan 'Fråga doktorn och en pratshow'.
Jo, men det skulle jag nog allt kunna som ro i land.




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-15 21:22



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
läser med behållning
2012-06-17

  Anders Nordlander VIP
Snyggt foto!!!!
2012-06-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP