Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

YTTERLIGARE TIDSTECKEN

varje steg ska

kontrolleras

registreras

rapporteras

kommunikationsneuros

alla måste

integreras

allting systematiseras

kommunikationsneuros

friheten får inte smakas

alla måste övervakas

antikrist vill ha kontroll

kanske har du

sagt för mycket

onkel tumskruv

ökar trycket

man kan fastna

i hans såll

 

 

LARZ GUSTAFSSON    3/3 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-03 14:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet,så känns det
många gånger
2012-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP