Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönt

Hoppet andas liv
morgonen sjunger
Kaffet smeker
dagen känns oändlig
Underbara söndag
omfamnar mig
Skönt är att vara
livet talar idag




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-04 07:43



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina och hoppfulla rader
2012-03-07

  Ninananonia VIP
:) hoppfullt :)
2012-03-06

    ej medlem längre
Just så borde alla dagar tala till oss
2012-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP