Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OÄNDLIGT TACKSAM

en dag ska all

fientlighet

ge vika för

oändlighet

som bäddar mig

i ett beskydd

i staden som

med guld är prydd

snart är hon glömd

fast hon blev nämnd

snart hörs det inga

rop på hämnd

 

 

LARZ GUSTAFSSON    5/3 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-05 16:50



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint och mycket tänkvärt
2012-03-07

  Tini Tut
Fint tycker jag, hoppas också att all fientlighet skall ge vika en dag.
2012-03-05

    Tea Alex
Fin tekst om framtidstro. :)
2012-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP