Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken kan...

Kärleken kan komma plötsligt
och oväntat
smyga in via en bakdörr
Klär sig i en annan förklädnad
kommer från ett håll där man inte brukar titta
Egentligen vid helt fel tidpunkt
när man är upptagen med annat
Ändå översköljer den sinnet med värme
plötsligt viskar mitt hjärta ditt namn
Som svar hör jag mitt namn på dina läppar
som en mjuk viskning om längtan...




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-05 22:24



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och ömsint
2012-03-07

  Lars Hedlin
En fin insikt
2012-03-07

  Ninananonia VIP
Mycket fint...mjukt ömsint..
2012-03-06

  Rise Little One
så är det alltid med kärleken... man slutar aldrig att bli förvånad... men den skänker oerhörd glädje...
2012-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP