Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄNTAN I VANDRING ELLER VICE VERSA

vi väntade ut en vinter

vi vandrade mot en vår

trots mars månads alla finter

vår kronologi består

det följer en vår på vinter

det vet vi med säkerhet

trots mars månads alla finter

och gäckande lurighet

 

 

LARZ GUSTAFSSON    5/3 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-06 05:07



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint om en vår som kommer
trots att mars kan vara lurig
2012-03-07

  Larz Gustafsson VIP
Av hjärtat grattis, Cattis!
2012-03-06

  Catharina Edin VIP
jag fyller år i mars -
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP