Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
06.01.26
00.55



håg & hybble


I ett ensligt hybble belägen
vid sidan av allfartsvägen
är längtan välsedd gäst

där igelkottar strövar


här tänds ljus i härd
för vandrare på färde
i vida marker

hägn för hjässas håg




Prosa (Fabel/Saga) av Tobias Hedlund
Läst 713 gånger
Publicerad 2006-01-26 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund