Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MARKERNA OCH GATORNA

markerna & gatorna

dofterna i vinden

flickan ser min blick och blir

lite röd om kinden

markerna & gatorna

känslan är densamma

som de år vi antändes

av en farlig flamma

 

 

markerna & gatorna

liksom röda vårar

när vi var en annan sorts

annorlunda dårar

när den rödhåriga stod

för fascinationen

markerna & gatorna

och transformationen

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    10/3 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2012-03-10 14:05



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och berörande skrivet
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP