Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvaron går kyrkobesökarna förbi...bagatell



Sånger från andra
sidan änglakör drunknar
i orgelns toner




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-11 15:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Har DU upplevt Guds närvaro?

I övrigt är jag överens med dig.
Prålet står i vägen för det gudomliga.
Människans tal är 666.
2012-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP