Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina ord är slut Mina ord är slut Mina ord är slut Mina ord är slut Mina ord är borta. Mina ord är... Mina ord dom är.. Ord... Mina ord.. mina... ord.. Orden.. Mina... borta är


Mina ord har tagit slut

Man kan tro på allt man hör
Man kan tro på allt man ser

Men ingenting kan bevisa det

Bara känslan man känner
Talar klarspråk


En snabb lösning..

Jag märker du är full igen

En snabb lösning..

Jag vet att jag är högt över marken
Så du kan ju försöka komma hit upp.

Mina ord är slut.

Det finns inget mer.

Inga känslor i det hela.

Jag har våldtagit mig själv för andra

Nu är orden slut..

I 9 år har jag gett min själ...till andra & mig själv

Vänskap, kärlek, hat, depression, ångest, självmordsförsök/Tankar, sex, musik & Tankar...

Allting har jag nu gett bort till er.

Men nu är orden slut..

Ingenting utav min själ finns kvar..

Men .. Tack för alla år utav ord som bara flödat ur mig.

Nu kommer jag luta mig tillbaka och sväva i en Filosofs tankar

Det är nog också ord men inte på samma sett tyvär..

Inga känslor, bara funderingar.. orden kommer inte leva på samma sett som tidigare..

Farväl.




Fri vers av Redanbegraven
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-12 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Redanbegraven
Redanbegraven