Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så är det

Jag vill skriva.
Jag vill klara av.
Men det går inte
att beskriva längre..
jag önskar bara att jag
inte hade denna dag framför
mig .. utan var någon helt annanstans
i en helt annan tid...i en helt annan
atmosfär..och kanske kommer jag
var där iallafall .. idag..om ingen riktigt
når mig .. för jag når mig inte ...
fårse med dagen..om jag ser tar
allt med en klackspark så går det,
tar jag allt personligt så går det inte...

Varför kände jag för att gråta
igår, då det inte gick ? Instängd.




Fri vers av svartvita_prickar
Läst 158 gånger
Publicerad 2006-01-26 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartvita_prickar
svartvita_prickar