Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp




Fri vers (Fri form) av Tobias Hedlund
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-13 16:23



Bookmark and Share


  Pot Pourri
.... läskig känsla. En rubrik, och inget mer. Läser: "Ropet" - tavlan.. Ja jäklarns sicken dikt. Dikt emot liksom. Tack för den. Skulle tro att den kommer bunkra för fortsatt fundering.. *packar ner i bokmärktrygga och tar med på doggywalk* .... läskig... huu..- Påverkan 10av10. Går iväg mer raggen rest.. antagen verklighet och för klivet utanför poesins värld, samlar jag ihop upplevelsen och begrundar den bland vårens vindar och halvt döende sol. Tack(?) Märklig känsla.. och ja, väl värd att 'läsa'.
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund