Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VACKRARE ÄN REKLAM

kom och dofta vårvind

eller håll dig borta

vissa avstånd kanske inte

får bli korta

vårens vägar avnjuts bäst

med lösa tyglar

utan oinbjuden gäst

som styr och pryglar

kom med vårbäcksschampo

och parfym från ängar

inte robotlikt som de

som mannekängar

eller stanna kvar i tryggt

och doftmarkerat

vår blir det ändå

fast mindre passionerat

 

 

LARZ GUSTAFSSON   15/3 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-15 07:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skrivet, våren närmar sig
2012-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP