Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
slangilidang håller det enkelt


kärlek kort och gott

Behöver inte någon tjej,
som ska snaska på min grej.
Behöver verkligen inte ha någon att ljuga för,
Hela vägen med lidande och svidande tills jag dör.
Blir väldigt sällan kär,
För jag vet att bilden du har av mig jag icke klär.
Kärlek handlar om vem som kan ljuga mest,
När det gäller att tala min egna sanning är jag bäst.
Så när du säger att du är kär, så anser jag att du är dum.
För du har inte en endaste hum.




Fri vers av Thefritzler
Läst 182 gånger
Publicerad 2012-03-15 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thefritzler