Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Beroendeutvecklingen hos individer och samhällen' av Walborg, inspirerade till kommentaren.


Kritik på en text (1071) Gemena nämnare







Dumheten brukar alltid tävla
med finkänsligheten och klokheten
dessa tre brukar aldrig dra särskilt jämt.

Samtidigt är 'folk i gemen' känsliga
för stämningar
och en vind kan vända snabbt

blott man talar till 'pöbeln'
likt en dammsugarförsäljare talar
till den presumtiva kunden.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-01 10:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kan väl inte direkt påstå att den
suger musten ur en,
men den är tänkvärd!!
2014-02-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP