Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läsa

Om ögon kan älska
om händer kan tala
Om kroppspråk kan visa
dolda sanningar
Om du kan läsa
så läs mig nu
De är min ordlösa poesi
som jag hoppas du tyder rätt




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-18 10:28



Bookmark and Share


  TT
...en mycket bra formulerad önskan...gillar!!!
2012-03-20

  anits VIP
Mycket fina rader
2012-03-19

    ej medlem längre
Det var vackert sagt..
2012-03-18

  Rise Little One
svår tenta för denna "du" i texten ;)
2012-03-18

  Anya VIP
Mycket fint med en dimension utöver.
2012-03-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Om tystnaden
är så generös
att den ger ett
ös, då gäller ju
bara ett: Ös!!!
Tack för vers tös!
2012-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP