Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Malecon i Havanna


Åren går minnena består...bagatell



Dricker ett glas rom
tänder en cigarr minns mitt
Kuba som igår




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-18 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP