Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan raderna ryms budskapet...bagatell



Om drömmar blev till
verklighet skulle jag snart
känna din närhet




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-18 18:15



Bookmark and Share


  Blåbäret
det är mellan raderna man vill bli läst
sedan måste man själv förverkliga
2012-03-25

    ADI Nehlin
drömmar är till för att förverkligas
2012-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP