Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosen

Nu klipper rosen sina väldiga vingar
Och bjuder sin sötma för livets ljus
Nu upp till tanken sig måsen svingar
För att dricka en slurk ur kärlekens krus

Nu dansar en kristall på tungans spets
Nu vägs ett beslut på gnistrande våg
Nu bryter förnuftet den sista krets
Som tätt under ytan så trånande låg




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-18 20:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt...
2012-06-23

    ej medlem längre
Mjuka underbara ord!
2012-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP